Index Vakbarát Hírportál

Tízemeletes ház tetejéről ugrott le egy ember Szegeden

2022. augusztus 17., szerda 15:38

Leugorhatott valaki egy József Attila sugárúti panelház tetejéről.

Holttestre bukkantak ma Szegeden, a József Attila sugárúton – írta meg a Szeged Ma. Az értesülést a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette később a lapnak. 

Valószínűsíthető, hogy az illető leugrott a József Attila sugárút 144. alatti tízemeletes ház tetejéről – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság a Szegeder kérdésére. A rendőrség szerint nem vetődött fel idegenkezűség gyanúja, az ügyet közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálják. 

Egy nappal korábban, augusztus 16-án is majdnem tragédiával végződött egy eset, amikor  egy fiatal férfi  hajnalban felakasztotta magát Szegeden, a Tisza Lajos körút 39. szám előtt lévő fára. Hajnali kettőkor több rendőr és mentőautó is megjelent a helyszínen, a férfit a mentőszolgálat munkatársai levágták a fáról, majd megkezdték az újraélesztését a járdán.

A hírt a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette, közleményük szerint egy főt szállítottak kórházba, haláleset nem történt. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható, 116-123-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Rovatok