Index Vakbarát Hírportál

Tömegkarambol Diósdnál, 10 kilométeres a torlódás

2022. augusztus 30., kedd 08:46

Baleset miatt mintegy 10 kilométeres a torlódás az M0-s autóúton az M1-es autópálya felé, Diósd térségében.

Egy tehergépkocsi és két személyautó ütközött az M0-s autóút Győr felé vezető oldalának 9-es kilométerszelvényében augusztus 30-án kora reggel, egy ember megsérült – tájékoztatott a rendőrség honlapja.

A balesettel érintett útszakaszon a rendőrök a külső forgalmi sávot lezárták.

Az M1-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, a 158-as km-nél lévő Lajta pihenőhelyet lezárták karbantartási munka miatt. Korábban a 162-es km-nél lévő Moson pihenő, vagy távolabb, a 150-es km-nél lévő Hanság pihenő használható – írja az Útinform.

Az M44-es autóúton, az 51-es km-nél a Hármas-Kőrös-hídon meghibásodott a dilatációs szerkezet. A terelést átépítik, ezért reggel 7 és délután 4 óra között Békéscsaba felé, a 36-os jelű Tiszakürt és a 71-es kijáratnál lévő Szarvas csomópontok között pályazárat vezetnek be. Ez idő alatt a forgalmat a 44-es számú főútra terelik el. A terelés kiépítése után a forgalmat a Kecskemét felé vezető oldalra irányítják át, ahol irányonként egy-egy sáv lesz autózható.

A 67-es főút autóúti szakaszát, a Kaposfüred északi csomópont és a Somogyaszaló északi csomópont között portáltábla építése miatt mindkét oldalon lezárták. Hasonló munkát végeznek Mernyeszentmiklós csomópont és Somogytúr csomópont között is. A forgalmat mindkét lezárásnál a régi 67-es útra terelik.

Rovatok