Index Vakbarát Hírportál

A Margit-szigetnél akart öngyilkos lenni egy nő

2022. augusztus 30., kedd 21:41

A Margit hídról akart leugrani egy nő hétfőn este, a rendőrök mentették meg az életét. A hatóság beszámolója szerint az asszony zavartan és összefüggéstelenül válaszolt a kérdéseikre, és elmondása szerint nagyon sok alkoholt fogyasztott.

A rendőrség beszámolója szerint a kerékpáros szolgálat ellátása közben kértek segítséget a Készenléti Rendőrség munkatársaitól a Margit-sziget területén augusztus 29-én az esti órákban. A bejelentő elmondta az egyenruhásoknak, hogy észlelte, amikor egy asszony a híd korlátján átmászva a folyóba akarta vetni magát. A szemtanú odalépett hozzá, és próbálta szándékáról lebeszélni, majd a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta az ugrástól.

A járőrök végül sikeresen megakadályozták az öngyilkossági kísérletet. Kérdéseikre a nő összefüggéstelenül, zavartan válaszolt, elmondása szerint nagyobb mennyiségű alkoholt fogyasztott. Később a mentőszolgálat munkatársai további kivizsgálás céljából kórházba szállították.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot!

Kérjük, olvassa el ezt az oldalt!

Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Rovatok