Index Vakbarát Hírportál

Eltűnt egy 65 éves férfi Ágfalván

2022. szeptember 6., kedd 21:53

Saját tartózkodási helyéről tűnt el még szeptember 4-én az Ágfalván élő Böröczki István. A 65 éves férfit azóta sem találják, így a rendőrség a lakosság segítségét kéri ahhoz, hogy a nyomára bukkanjon.

Még szeptember 4-én délután távozott ágfalvai tartózkodási helyéről a 65 éves Böröczki István, ahová azonban később nem tért vissza, így jelenleg is ismeretlen helyen tartózkodik.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a felkutatására tett eddig intézkedések nem vezettek eredményre, ezért a soproni nyomozók a lakosság segítségét kérik a férfi megtalálásához.

A Soproni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Böröczki István tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon. Névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Rovatok