Index Vakbarát Hírportál

Szexre akart kényszeríteni egy gödöllői lányt, de nagyon megjárta

2022. szeptember 9., péntek 13:27

A gödöllői rendőrök csaptak le arra a 20 éves fiúra, aki intim képekkel akart szexuális együttlétet kikényszeríteni egy 19 éves lánytól – számolt be a rendőrség.

Azt írták, hogy hétfőn egy gödöllői fiatal tett feljelentést náluk amiatt, hogy egy ismerőse néhány héttel azelőtt megkereste, és elárulta: intim fotókat birtokol róla. A férfi először kedveskedve akarta „befűzni” őt, mondván, hogy segít neki, ám a lány elutasította közeledését.

A visszautasítást hallva aztán a fiatalember hangnemet váltott.

Közölte, ha a lány nem fekszik le vele, akkor közzéteszi a képeket. A lány többszöri erősködés után beleegyezett, és azt mondta a férfinak, hogy 2022. szeptember 6-án délelőtt lerendezhetik a dolgot. 

A találka helyszínéről és időpontjáról azonban a feljelentéssel együtt értesítette a rendőröket, akik ezáltal még a férfi érkezése előtt elfoglalhatták a helyüket.  Ezután a fiatalember megérkezett, belépve a lakásba levette a cipőjét, majd mielőtt rátért volna a lényegre, két felfegyverzett vadidegen lépett ki addigi rejtekhelyéről.

Nem csak a cipő került sebtében vissza a lábra, az outfit kiegészült egy bilinccsel és egy vezetőszárral, majd a villámlátogatás villámgyorsan a rendőrkapitányságon folytatódott a gödöllői nyomozók társaságában

– írta a rendőrség.

Hozzátették azt is, hogy a gyanúsított, P. Roland beismerő vallomást tett. Állítása szerint nem kezeli jól a visszautasítást, és mindent azért csinált, hogy megszerezze magának a lányt, de már nagyon megbánta tették. 

A Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya szexuális kényszerítés kísérlet bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a férfival szemben – olvasható a police.hu oldalán. Az akcióról videó is készült.

Rovatok