Index Vakbarát Hírportál

Útinform: kiégett egy autó Érden, erősödik a forgalom az M3-as autópályán

2022. szeptember 13., kedd 07:11

Kiégett egy jármű a 6-os főúton, Érd térségében. A 21-es kilométernél a fél útpályát lezárták – olvasható az Útinform oldalán. A tájékoztatásból kiderül, nem csak ezen a környéken kell fennakadásra számítani.

Erősödik a forgalom az M3-as autópályán, az M0-s autóúti csomóponttól a főváros felé araszolnak a járművek. Szintén a főváros felé az 51-es főúton Dunaharaszti térségében, a 31-es főúton Mende és Maglód térségében, a 10-es főúton a solymári körforgalomtól és a 11-esen Szentendre átkelési szakaszán is erős forgalomra kell számítani.

Az M5-ös autópályán Kecskemét térségében, a 87-es és a 79-es kilométer között zajvédő falat építenek. A főváros felé haladókat a belső sávba, illetve az ellenkező oldal belső sávjára terelik. Röszke irányába a külső és a leállósáv járható.

Szintén Budapest irányába, a 81-es és a 80-as kilométer között burkolatot javítanak, fix tereléssel váltakozó sávlezárásra számítsanak.

A 67-es főút, új autóúti szakaszán, a 63-as és a 62-es kilométer között portáltábla építése miatt a Kaposvár felé vezető oldalt lezárták. A forgalmat az ellenkező, Balatonszemes felé vezető oldalra terelték át, ahol irányonként egy-egy sáv járható – írják.

Rovatok