Index Vakbarát Hírportál

Nyerges vontató gázolt halálra egy 9 éves gyermeket Nagykanizsán

2022. szeptember 14., szerda 17:42

Meghalt egy gyerek, akit nyerges vontató gázolt el szerda délután Nagykanizsán – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A baleset a Csengery és a Kisfaludy utca kereszteződésében történt, ahol egyelőre tisztázatlan körülmények között egy nyerges vontató elütötte a gyereket.

A balesetben az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az MTI helyszíni információja szerint a gyerek a kerékpárjával közlekedett, amikor a tragédia történt. 

A zaol.hu úgy tudja, egy 9 éves gyermek halt meg a kereszteződésben, további tájékoztatást későbbre ígért a portál. Három nappal ezelőtt egy 83 éves kerékpárost gázoltak halálra Kesznyétennél, a tiszaújvárosi férfi egy személygépkocsival ütközött. Augusztus végén pedig Sárándon ütöttek el egy biciklist, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A rendelkezésre álló információk alapján a baleset időpontjában egy arra közlekedő tanulóautó utasai szemtanúi lehetettek a balesetnek, közölte honlapján a rendőrség. Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a hatóság azt kéri, hogy aki látta a balesetet, jelentkezzen a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-93-312-190-es telefonszámot. A nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számok valamelyikén is lehet bejelentést tenni.

Rovatok