Index Vakbarát Hírportál

A kilencedik emeletről akart kiugrani egy férfi Debrecenben

2022. szeptember 14., szerda 18:23

Egy társasház kilencedik emeleti erkélyéről akart kiugrani egy férfi Debrecenben, akit a lakossági bejelentés miatt kiérkező rendőrök a csuklójánál fogva tartottak vissza.

A Debreceni Rendőrkapitányság egyenruhásai mentették meg annak a férfinak az életét, aki egy debreceni társasház kilencedik emeleti erkélyén, végzetes lépésre szánta el magát – közölte a rendőrség.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2022. szeptember 14-én 13 óra 50 perckor érkezett lakossági bejelentés, melyben a telefonáló elmondta, hogy egy férfit lát egy társasház erkélyén, aki mintha ugrásra készülne.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának járőrei érkeztek a helyszínre, ahol megtalálták a tragikus lépésre elszánt férfit, akit a csuklójánál megragadva visszatartottak. A katasztrófavédelem munkatársai az 54 éves férfit kosaras emelővel leemelték a földre, a mentősök pedig kórházba szállították – olvasható a közleményben.

Hasonló eset történt idén júniusban Budapesten, ahol a rendőrök egy 23 éves lányt húztak vissza a lakásba, aki a második emeleti erkélyéről akart kiugrani. A két körzeti megbízott biztonságba helyezte a fiatal lányt, majd a mentők kórházba szállították.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as vagy a 06 (80) 820-111-es telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Rovatok