Index Vakbarát Hírportál

Haderőreform: Ganxsta Zolee lesz a Honvédség arca

2022. szeptember 16., péntek 17:23

Lőrincz Gábor dandártábornok, az alakulat parancsnokának meghívására Ganxsta Zolee egy kisfiú társaságában együtt meglátogatta a 25. Klapka György Lövészdandárt.

A találkozó célja egy baráti és professzionális kapcsolat kialakítása volt a dandár és az ismert rapper között, amely a jövőben nemcsak az alakulat népszerűsítésére, hanem a toborzási program aktívabbá tételére is irányul.

A látogatás célja, hogy a népszerű zenész személyesen is megismerhesse a tatai dandár életét, mindennapi tevékenységét, beszélhessen az itt szolgáló katonákkal, és részletes képet kaphasson a dandár által üzemeltetett technikai eszközök és a rendszeresített fegyverek teljes köréről.

Kiemelt célja a kampánynak a fiatalok megszólítása

Döglégy „tábornok” megtekintette a laktanya létesítményeit, majd az alakulatnál rendszeresített kézifegyvereket, haditechnikai eszközöket, többek között

A kampány kiemelt célja a térség fiataljainak megszólítása, a Magyar Honvédség és a dandár működésének bemutatása, a katonaélet megismertetése és vonzóvá tétele. Ganxsta Zolee a találkozón bevallotta, hogy nagyon tiszteli a magyar katonákat. 

(Borítókép: MH 25. Klapka György Lövészdandár / Facebook)

Rovatok