Index Vakbarát Hírportál

Orbán Viktor gratulált a sikeres vizsgához

2022. szeptember 20., kedd 18:46

A közösségi médiában közzétett fotóval tudatta Orbán Viktor, hogy szolgálatba álltak az első határvadászok. Magyarország miniszterelnöke a határvadászezred megalakulásának szeptember 9-i ünnepségén korunk legsúlyosabb problémájának nevezte a migrációt. Annak elhárítását, kivédését pedig továbbra is az első számú feladatnak tartja.

Orbán Viktor Facebook-bejegyzésben jelentette be, hogy szolgálatba álltak az első határvadászok, akik a négyhetes képzés végén sikeres vizsgát tettek.

Munkába álltak a határvadászok. A határokat megvédjük, az illegális migrációt megállítjuk!

– írta a határvadászokat ábrázoló képhez. 

Mint arról korábban beszámoltunk, Magyarország miniszterelnöke a határvadászezred megalakulásának szeptember 9-i ünnepségén korunk legsúlyosabb problémájának nevezte a migrációt. Annak elhárítását, kivédését pedig továbbra is az első számú feladatnak tartja.

Orbán Viktor úgy látja: civilizációs fenyegetésről van szó, és Nyugat-Európa példája megmutatja, elég egyszer hibázni, nem lehet visszafordítani az idő kerekét, az élet nem lesz olyan, mint volt, „mi nem hisszük, hogy a migrációból bármi jó sülhetne ki, mi azt akarjuk, és ehhez velünk született jogunk van, hogy Magyarország magyar ország maradjon”.

Rovatok