Index Vakbarát Hírportál

Csúfolták az iskolában, öngyilkos akart lenni a 11 éves kislány Gyürén

2022. szeptember 27., kedd 16:25

11 éves kislányt gázolt a vonat vasárnap Gyürén, az életveszélyes sérüléseket szenvedő gyereket mentőhelikopterrel vitték kórházba. A kislány iskolai zaklatások miatt kísérelt meg öngyilkosságot – tudta meg a Bors.

A baleset következtében a kislány lába szilánkosra tört, és súlyosan roncsolódott a koponyája – nyilatkozta a gyermek nagypapája, aki feleségével közösen neveli unokáját.

Hannát a külseje miatt csúfolták állandóan az iskolában, gyakran sírva ment haza a tanítás befejeztével. A gyermek több műtéten is átesett, jelen pillanatban kritikus állapotban fekszik a kórházban – írta a Bors.

Augusztusban egy fiatalember kísérelt meg öngyilkosságot a tiszavasvári csónakázótónál, a helyszínre riasztott rendőrök már útközben felkészültek az életmentésre, végül sikerült kihúzniuk a partra a 22 éves férfit.

Ha ön is úgy érzi, hogy segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as vagy 06 (80) 20-55-20-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Rovatok