Index Vakbarát Hírportál

Kiskorú gyermekének szervezett szexpartit egy édesanya

2022. október 4., kedd 09:29

Most is letartóztatásban van az az anya, aki 10 éves fiának szervezett szexuális együttlétet egy 15 éves lánnyal. Az aktusról videó is készült, amit több ismerősének is elküldött a felvételt készítő kamasz.

A felvételeken egy fiatalkorú lány és egy 10 éves kisfiú szexuális együttléte volt látható. A háttérben hallható hangokból egyértelmű volt, hogy az aktusnál többen jelen voltak, közölte a rendőrség. A nyomozók kihallgatták a 10 éves gyermek édesanyját, a 33 éves K. Szandrát, aki születésnapi ajándéknak szánta az erotikus szeánszot. Az anyát azonnal őrizetbe vették.

A 21 éves E. Nikolettet szintén gyanúsítottként hallgatták ki, mivel engedélyezte az általa bérelt ház használatát, valamint segédkezett az aktus létrejöttében. A felvételt a kisfiú egyik ismerőse rögzítette telefonjával, majd azt továbbküldte több embernek.

A 15 éves kamaszlány annyit mondott a rendőröknek, hogy félt az erőszakos és fenyegetőző anyától. A felvételt készítő fiatal pedig azt állította, hogy K. Szandra úgy fenyegette meg a tinédzser lányt, hogy attól ő is megijedt.

A letartóztatásban lévő K. Szandra ellen a tizenkettedik életévét be nem töltött, hozzátartozója sérelmére, felbujtóként elkövetett szexuális erőszak, valamint kiskorú veszélyeztetése bűntettének megalapozott gyanúja folytatott eljárást befejezte a hatóság, az ügy iratai az ügyészséghez kerültek, olvasható a police.hu oldalon.

Ebben a cikkben szexuális visszaélés a téma. Kérjük, olvassa el erről szóló írásunkat is!  Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes, 06 (80) 20-55-20-as számon. 

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon.

Ha ön jogellenes vagy kiskorúakra káros tartalommal találkozik, olvassa el a témáról szóló cikkünket, és használja a cikk végén található bejelentőfelületet!

Rovatok