Index Vakbarát Hírportál

Hol a Nadrágom? – tette fel a kérdést a II. kerület polgármestere

2022. október 5., szerda 08:49

A II. kerületi Marczibányi Téri Művelődési Központ játszóterének felújításával együtt átadták a kerület első játszótéri pelenkázópadját is.

Őrsi Gergely, a főváros II. kerületének polgármestere közösségi oldalán bejelentette, hogy a Marczibányi Téri Művelődési Központ játszóterének felújításával együtt átadták a kerület első játszótéri pelenkázópadját is.

Remek darab, bár maradt még benne fejlesztési lehetőség. Mindenesetre a feladatát ellátja, és bár még egyedül van, természetesen igyekszünk növelni majd a kerületi pelenkázópadok számát

– írta az MSZP-s politikus.

Őrsi Gergely hozzátette: a játszótérre ellátogatók QR-kód beolvasásával belehallgathatnak a Hol a Nadrágom? című Kaláka-albumba is.

A polgármester jelezte: bízik benne, hogy a padnak köszönhetően ritkábban kell félbehagyni egy-egy vidám játszótéri programot, és kényelmesen megoldható lesz a pelenkacsere, ha adott esetben szükség lenne rá.

Apróság, de sok helyzetben jelent nagy segítséget az új pelenkázópad. Kérem, írják meg, hol látnának szívesen hasonló pelenkázópadot a kerületben!

– szólította meg a helyi embereket posztja végén Őrsi Gergely.

Rovatok