Index Vakbarát Hírportál

Jakab Péter Orbán Viktornak: Ha nem megy, akkor takarodó

2022. október 9., vasárnap 13:38

Jakab Péter szerint a kormányfői szék nem arra való, hogy mutogassunk, hanem tenni kell a változásért. Véleménye szerint ha ez nem megy Orbán Viktornak, akkor távoznia kellene pozíciójából.

„Ma Magyarország miniszterelnöke dupla fizetésért annyira képes, hogy elmondja, szerinte ki a hibás a válságért. A háború a hibás, a szankció a hibás, Brüsszel a hibás” – írja Jakab Péter a közösségi oldalán. 

A Jobbik egykori elnöke és a Nép Pártján Mozgalom alapítója szerint „máshol kezelik a válságot”, nekünk azonban „csak egy mutogatós bácsi jutott”.

Szóval a miniszterelnöknek nem az a feladata, hogy elmondja, szerinte ki a hibás, hanem az, hogy oldja meg. Ha nem megy, akkor takarodó

– fogalmazott a politikus.

Jakab Péter egy júliusi Facebook-bejegyzésében már hasonló módon üzent a magyar miniszterelnöknek, amikor csak ennyit írt: „Orbán, takarodj!”

A politikus augusztus végén ismét a közösségi oldalán keresztül üzent a magyar népnek, miközben beszólt az ellenzéknek és a miniszterelnöknek is. Szerinte a magyar miniszterelnökkel nincs kiút a válságból, mert ő jelenti a válságot, így távoznia kell.

Rovatok