Index Vakbarát Hírportál

Nyoma veszett egy pécsi házaspárnak, a rendőrség a lakosság segítéségét kéri

2022. október 10., hétfő 19:41

Vasárnap óta nem találják a Pécsett lakó Kövér Sándort és feleségét, Kövér Sándornét. A rendőrség emiatt a lakosság segítségét kéri.

Október 10-én, hétfő reggel gyulladt ki egy családi ház Pécsett a Bogár utcában, melynek lakói, egy idős házaspár még az előző napon távozott ismeretlen helyre, életjelet viszont azóta sem adott magáról, ahogy a felkutatások miatt indított rendőri intézkedések sem vezettek eddig eredményre.

A rendőrség tájékoztatása szerint Kövér Sándor 85 éves, körülbelül 185 centiméter magas, erős testalkatú, rövid, ősz haja van, az egyik lábára kissé sántít. Utolsó ismert ruházata kék farmernadrág vagy sötétzöld bársonynadrág, kockás ing és sötét sportcipő.

Felesége, Kövér Sándorné 76 éves, körülbelül 165 centiméter magas, erős testalkatú és festett, barna, rövid haja van. Utolsó ismert ruházata kék farmernadrág, barna, kötött kardigán, valamint elegáns, fekete félcipő.

Mint írják, a házaspár feltehetően a JJE-883 forgalmi rendszámú, szürke, Citroen X2 Xantia típusú személygépkocsival utazik.

A Pécsi Rendőrkapitányság a közlemény végén azt kéri, hogy aki felismeri a házaspárt, vagy a jelenlegi tartózkodási helyükre vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.

Rovatok