Index Vakbarát Hírportál

Erdélyi Mónika elköltözne Magyarországról

2022. október 13., csütörtök 11:24

Erdélyi Mónika és kisebbik lánya, Molli már egy ideje tervezi, hogy külföldre költöznek és kétlaki életet élnek. A Mónika Show-val híressé vált műsorvezető azt is elárulta, nem akar mindenképp képernyőn lenni, ám ha felkérik valamire, azt szívesen elvállalja.

Mónika – aki egyébként pénzügyi elemzőként dolgozik – kiemelte, mindig is volt más állása a tévézés mellett. Úgy gondolja, egyedülálló anyaként fontos, hogy több lábon álljon. 

Évek óta pénzügyi területen dolgozom, és ezt is nagyon élvezem. Magamnak oszthatom be az időmet, és bárhonnan végezhetem a munkát

– fogalmazott a Blikknek. A műsorvezető számára ez azért is fontos, mert kislányával együtt nagyon szeretnek utazni. Elmondása szerint minden pénzüket repülőjegyre költik, és már régóta gondolkodnak azon, hogy Mollival kétlaki életet éljenek. 

A lányom Amerikába költözne a legszívesebben, én viszont nem mennék olyan messzire, maradnék azért Európán belül. Spanyolországgal és Olaszországgal például nagyon kacérkodom, de márciusban Stockholmban voltunk, és az is nagyon megfogott

– mesélte, hozzátéve, hogy a költözés egyetlen akadálya, hogy kislánya még középiskolába jár. Ugyanakkor már arra is van terve, ezt hogyan tudnák megoldani. Szerinte ha gyermeke magántanuló lenne, elhárulna az akadálya a kétlaki életnek.

Rovatok