Index Vakbarát Hírportál

Megölhette újszülöttjét egy bábonymegyeri nő

2022. október 15., szombat 11:57

A Somogy megyei nyomozók egy bábonymegyeri nőt vettek őrizetbe, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte újszülött gyermekét.

A rendőrség honlapjának tájékoztatása szerint október 14-én az esti órákban egy bábonymegyeri faházban egy halott újszülöttet találtak. A rendőrök az esettel kapcsolatban egy 26 éves nőt a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra állítottak elő.

A nyomozók a helyi lakost az őrizetbevétel mellett emberölés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A bűncselekmény körülményeit szakértők bevonásával a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

Ha ön jogellenes vagy kiskorúakra káros tartalommal találkozik, olvassa el a témáról szóló cikkünket, és használja a cikk végén található bejelentőfelületet!

Vészhelyzetben hívja a 112-es számon a Segélyhívót!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101 telefonszámon.

Rovatok