Index Vakbarát Hírportál

A börtönviselt férfi vascsővel verte a rokonát, miután faggatta, hogy a felesége kivel csalta meg

2022. október 16., vasárnap 15:00

A rendőrség letartóztatott egy 45 éves férfit, aki bezárta unokaöccsét a garázsba, leültette egy székre, és vascsővel bántalmazta, hogy vallomásra bírja.

Szeptember 21-én egy helybéli nő azzal hívta a kalocsai rendőröket, hogy élettársát bántalmazta és kifosztotta a rokona. A sértett elmondta, hogy nagybátyja becsalta a garázsba, majd rázárta annak ajtaját. Ezután arról faggatta, hogy felesége kivel csalta meg őt, amíg a börtönben ült, de erre nem kapott választ.

Erre a férfi ideges lett, leültette rokonát egy székre, és megfenyegette, hogy ha nem mondja el az igazat, akkor elássa őt a kertbe. Az ijedt unokaöcs továbbra is hallgatott, ezért vallatója vascsővel lábon vágta, majd arcon ütötte őt. A sértett nyelve ezután megeredt, és eleget tett zsarolója kérésének. A bántalmazó ezután kihajította az ajtón a sértettet.

A férfi az incidensben elveszítette a tárcáját, benne a pénzével és az irataival, kérése ellenére azonban nem kapta vissza a személyes értékeit. A helyszínre érkező rendőrök pár órán belül elfogták és őrizetbe vették a 45 éves helybéli férfit.

A gyanúsított jelenleg is letartóztatásban van. A nyomozást lefolytató rendőrök vádemelést javasolnak az ügyben, írja a police.hu.

Rovatok