Index Vakbarát Hírportál

Élénk a forgalom, mutatjuk, hol kell fennakadásra számítania, ha autóval van

2022. október 17., hétfő 07:04

Több szakaszon is élénk forgalommal indult a hétfő, ma sem könnyű az autósoknak megközelíteni a fővárost.

Élénk a forgalom a főváros környéki utakon. Az M3-as autópálya bevezető szakaszán és a külső Fóti úton, valamint Bag térségében lassan haladnak a járművek a telített sávokon – közölte az Útinform.

A 10-es főúton is torlódás alakult ki Solymártól, a 11-es főúton Leányfalu és Szentendre térségében, valamint az 51-es főúton Dunaharaszti irányába Budapest felé.

Az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán, az M0-s autóúti csomópont után lévő híd dilatációs szerkezetét javítják. A 14-es kilométernél a külső sávot lezárták.

Az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a balatonvilágosi szakaszon, a 105-ös jelű Siófok centrum csomópontnál, illetve a 82-es km-nél – Polgárdi térségében – aszfaltoznak napközben. A munkaterületeknél 8.00-tól 18.00-ig külső sávlezárás követel figyelmet.

Az M30-as autópályán, Miskolcnál, a 3-as főúti körforgalom feletti hídon meghibásodott a dilatációs szerkezet. Az M3-as autópálya felé vezető oldalon, a 29-es és a 30-as kilométer egy közel 1 kilométeres szakaszán a külső sávot elkerítették a forgalom elől.

Az M0-s autóút és az 1-es főút csomópontjában aszfaltozás miatt korábban lezártak egy felhajtóágat. A munkavégzés azóta véget ért, így az 1-es főút felől érkezők már ismét ráhajthatnak az M1-es autópályára Hegyeshalom irányába.

Rovatok