Index Vakbarát Hírportál

Rendkívüli bejelentések jönnek, mire készül a kormány?

2022. október 22., szombat 07:28

Szombat délelőtt ismét Kormányinfót tart Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, a sajtótájékoztatón Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter is ott lesz.

Kormányinfót tart szombat délelőtt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. A 11:30-kor kezdődő eseményen Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter is jelen lesz.

Az időzítés alapján arra lehet következtetni, hogy a sajtótájékoztatón szóba kerül majd Orbán Viktor miniszterelnök csütörtöki és pénteki tárgyalása a brüsszeli EU-csúcson, de napirendre kerülhetnek különböző energetikai kérdések is, a héten ugyanis több fejlemény is történt ezen a területen.

Legutóbb múlt hét csütörtökön tartottak Kormányinfót, akkor Gulyás Gergely bejelentette, hogy a kormány jelentős béremelést adna a pedagógusoknak, de az is szóba került, mire költené a kabinet a helyreállítási alap első részét.

A szombati Kormányinfót az Index is élőben közvetíti. 

(Borítókép: Nagy Márton, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra a Kormányinfón 2022. május 26-án. Fotó: Szollár Zsófi / Index)

Rovatok