Index Vakbarát Hírportál

Részlegesen lezárják novemberben az M7-est, ezen a szakaszon kell figyelni

2022. október 28., péntek 16:19

Részlegesen zárva lesz a M7-es autópálya és a 67-es főút csomópontja november 3. és 30. között. A korlátozásra körforgalom építése miatt van szükség.

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) közleménye szerint november 3. és 30. között szünetel a közlekedés az M7-es Nagykanizsa felőli, a 67. számú főútra vezető lehajtóágán és a sztráda 67-es útról a Budapest irányába vezető felhajtóágán.

A lezárás alatt a Nagykanizsa felől érkezők a 130-as jelzésű, Balatonőszöd, Szólád M7 autópálya-csomópontot használva érik el Kaposvárt, Balatonlellét, Balatonszemest és a környező településeket. A Kaposvár felől érkezők szintén a 130-as jelzésű Balatonőszöd, Szólád M7 autópálya-csomópont igénybevételével közlekedhetnek Budapest irányába.

Jelezték: a Budapest felől Kaposvár felé közlekedőket, valamint a Kaposvár irányából Nagykanizsa felé közlekedőket a részleges lezárás nem érinti. A korlátozásra körforgalom építése miatt van szükség a 67-es gyorsforgalmi út látrányi elkerülőszakaszának építésével összefüggésben.

A NIF kitért arra is, hogy november 3. és 11. között egy vadátjáró hídgerendáinak beemelését végzik a 67-es út 85+300 kilométerszelvényénél. A munkálatok alatt mindkét irányban jelzőőrös forgalomirányítás várható – adta hírül az MTI.

Rovatok