Index Vakbarát Hírportál

Két autó ütközött, teljes az útzár a 3-as főúton

2022. október 29., szombat 15:43

Két személyautó ütközött Hort térségében, teljes szélességében lezárták a 3-as főutat.

Eddig tisztázatlan körülményeket között összeütközött két személyautó a 3-as számú főút 69-es kilométerében szombaton délután – közölte honlapján a rendőrség.

A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek. Kerülni Hatvan irányából Gyöngyös irányába a 3202-es számú úton, Gyöngyös irányából Hatvan irányába a 3211-es számú úton tudnak az arra közlekedők.

Frissítés: A rendőrség szombat délután, fél 5 körül közölte: a  rendőrök a helyszínelést 16 óra 20 perckor befejezték, zavartalanul halad a forgalom.

Az Útinform beszámolója szerint baleset történt korábban az M5-ös autópályán, a határ felé Táborfalva térségében a 60-as kilométer közelében. A külső sávlezárás már megszűnt, de továbbra is több kilométeres torlódásra kell készülni. Aki teheti, Örkény és Lajosmizse között a pályával párhuzamos 5-ös főúton kerüljön.

Tarcal és Tokaj között a 38-as főúton egy autó árokba hajtott. A 2-es kilométernél irányonként váltakozva halad a forgalom.

Az M70-es autópályán, a Tornyiszentmiklós felé vezető oldalon, Letenye térségében korábban egy kamion az árokba borult. A 2-es kilométernél a Letenye csomópontnál a mentés idejére – várhatóan a délutáni órákig – a kihajtóágat lezárták. Távolabb, csak a 11-es kilométernél (Muraszemenye, Muraráta jelű csomópont) lehet a pályáról lehajtani.

Rovatok