Index Vakbarát Hírportál

Ötszörösen körözött férfira csapott le a TEK

2022. november 7., hétfő 07:34

A fővárosi rendőrök a TEK bevonásával fogták el azt a férfit, akit több hatóság is keresett. Az ötszörös körözés alatt álló férfire november 2-án a kora esti órákban csaptak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztályának nyomozói és a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a Terrorelhárítási Központ műveleti egységével együttműködve hajtották végre azt az összehangolt akciót, amelyben a búvóhelyén fogták el a több bűncselekmény miatt is körözött férfit – közölte honlapján a rendőrség.

Mivel felmerült annak gyanúja, hogy a 42 éves H. Péternél fegyver van, a rendőrség a Terrorelhárítási Központ segítségét kérte. Az ötszörös körözés alatt álló férfi folyamatosan bujkált a hatóságok elől; Gödön bérelt egy családi házat, ahol 2022. november 2-án a kora esti órákban fogták el a rendőrök.

H. Pétert az elfogását követően a Dunakeszi Rendőrkapitányságra állították elő, majd jogerős büntetéseinek megkezdése miatt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték – olvasható a közleményben.

Rovatok