Index Vakbarát Hírportál

Rátámadtak a felszolgálóra, és az arcába öntötték a levest Baján

2022. november 8., kedd 10:04

Garázdaság miatt emelt vádat a Bajai Járási Ügyészség egy házaspár ellen, amely megfenyegetett és bántalmazott egy felszolgálót egy bajai étteremben. A családnak nem ízlett a halászlé.

Nem a megszokott módon ért véget egy család vacsorája egy bajai étteremben augusztusban. A házaspár gyermekével halászlét rendelt, a feleség azonban kifogásolta a leves minőségét a felszolgálónál, emiatt vitába keveredett vele.

A vádirat szerint amikor a sértett elkezdte a tányérokat leszedni, a nő a halászlével teli tányért a felszolgáló arcába öntötte. Ezután többszöri felszólítás után indult csak ki az étteremből, miközben hangosan fenyegetőzött. Az addig az asztalnál ülő férj felállt, és hátulról a felszolgálóra rontott, majd dulakodás alakult ki közöttük. Amikor a férj a földre került, a nő is visszatért, és megpróbálta megrúgni a sértettet.

Végül az alkalmazottak a konyhába menekítették a kollégájukat. Ám a feleség távozóban még a földre borította és összetörte a terítéket. A Bajai Járási Ügyészség garázdaság miatt emelt vádat a házaspár ellen.

Rovatok