Index Vakbarát Hírportál

Matekdolgozatot írtak, amikor kiugrott az ablakon a balatonfüredi diák

2022. november 8., kedd 15:12 | aznap frissítve

Matekdolgozat írása közben vetette ki magát a második emeletről az a diák, aki hétfőn ugrott ki egy balatonfüredi iskola ablakán.

A minap számoltunk be arról, hogy egy 17 éves fiatal ugrott ki az iskola második emeleti ablakából. A tankerület igazgatója azt mondta, hogy a matektanár háttal állt a diákoknak, éppen a táblára írt, amikor a tanuló kinyitotta az ablakot, és kiugrott. A fiatalember életveszélyes sérüléseket szenvedett, de a kiérkező mentősöknek sikerült stabilizálniuk az állapotát, és mentőhelikopterrel kórházba vitték Budapestre.

A Bors most újabb részleteket tudott meg az esetről. A bulvárlap úgy tudja, hogy a fiatalember zárkózott tanuló, akinek nem sok barátja van az osztályban, és nem sokat beszélt társainak a magánéletéről. Ezért az osztálytársai sem tudják, hogy mi vezethetett ahhoz, hogy kivetette magát az ablakon.

A lap mindemellett azt is megtudta, hogy a matekórán épp dolgozatot írtak akkor, amikor a fiatal kiugrott az ablakon. A Bors arról is értesült, hogy a diák a kórházba szállítás után túl van az életveszélyen, és jó eséllyel teljesen fel fog épülni a sérüléseiből. 

Rovatok