Index Vakbarát Hírportál

Iskolába indult, több mint egy hónapja keresi a rendőrség az eltűnt kislányt

2022. november 10., csütörtök 19:24

Október elején iskolába indult Krisz Ráhel, ám oda nem érkezett meg. A Pápai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az eltűnt lány tartózkodási helyéről információval rendelkezik, tegyen bejelentést.

A Pápai Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Krisz Ráhel ügyében. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalkorú lány október 4-én távozott pápai otthonából azzal, hogy iskolába megy, ám oda nem érkezett meg, azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

Krisz Ráhel körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, haja sötétbarna színű és derékig érő, szeme barna színű. Eltűnésekor fekete bőrdzsekit, szürke pulóvert, sötétszürke cicanadrágot és fekete színű egyberészes ruhát viselt az oldalán kék csíkkal, lábán fekete sportcipő volt – számolt be a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az eltűnt lány tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon vagy a 06-89-313-011-es telefonszámon.

Rovatok