Index Vakbarát Hírportál

Gyalogost gázoltak halálra az M5-ös autópályán

2022. november 10., csütörtök 08:46

Több baleset is történt az utakon csütörtök reggel, ezek közül az egyik Szatymaznál végzetes volt: egy autó elgázolt egy gyalogost.

Halálos baleset történt csütörtök reggel az M5-ös autópályán Szatymaznál, emiatt a sztráda Szeged felé vezető oldalát lezárták – közölte a rendőrség. A baleset nem sokkal reggel 6 óra előtt történt a sztráda 154-es kilométerszelvényénél. Az eddigi adatok szerint egy autó egy gyalogost is elütött, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszíni szemle, valamint a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon teljes útzár van érvényben, ezért a rendőrség fokozott figyelmet és türelmet kér az arra közlekedőktől.

Az Útinform közlése szerint az M4-es autóút főváros felé vezető oldalán is baleset történt az Abony-nyugat csomópontban. A sérült jármű a külső, valamint a lassítósávot is elfoglalja, így a Szolnok felé érkezők nem tudnak lehajtani a 4-es főútra.

Rendőrök segítik a forgalmat Gyálon, a Bartók Béla utca és a Bem József utca kereszteződésénél. A közlekedést itt rendőrök segítik.

Rovatok