Index Vakbarát Hírportál

Váratlan ismerőssel futott össze Navracsics Tibor

2022. november 17., csütörtök 09:42

Palkovics Lászlóval közölt közös fotót közösségi oldalán Navracsics Tibor. Palkovics László múlt szerdán mondott le a Technológiai és Ipari Minisztérium éléről

„Váratlan és örömteli találkozás Palkovics Lászlóval!” – írta a közösségi oldalára feltöltött fotó mellé Navracsics Tibor területfejlesztési és uniós források felhasználásért felelős  miniszter.

A két politikus nemrég még együtt dolgozott a kormányban. Palkovics László azonban múlt szerdán bejelentette, hogy távozik a Technológiai és Ipari Minisztérium éléről.

Palkovics lemondását Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter megerősítette a hétfői Kormányinfón. A tárcavezető lemondását

Orbán Viktor is elfogadta.

A miniszterelnök támogatta Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter javaslatát, amelyben egy külön energetikai minisztérium felállítására tett javaslatot, amivel a Technológiai és Ipari Minisztérium hatás- és feladatköre jelentősen megváltozna. Ez vezetett Palkovics lemondásához, aki nem vállalta a megnyirbált jogkörű tárca további vezetését, amely így meg is szűnt.

Rovatok