Index Vakbarát Hírportál

Több millió forintot, drogot és fegyvert találtak egy zuglói férfi lakásán

2022. november 18., péntek 10:13

Több mint 18 millió forintot, egy fegyvert és több száz grammnyi kábítószert találtak egy zuglói férfi lakásán. A rendőrség kábítószer-kereskedelem miatt őrizetbe vette a 29 éves gyanúsítottat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói 2022. november 9-én reggel egy zuglói lakásban tartottak kutatást, mivel kábítószer-kereskedelemre merült fel gyanú – közölte honlapján a rendőrség.

A rajtaütéskor elfogták a 29 éves V. Bencét, lakásán mintegy 161 gramm növényi származékot, 131 gramm egyéb kábítószergyanús port, valamint 385 amfetamintablettát foglaltak le, ezeket szakértők vizsgálják. A kutatáskor találtak egy gáz-és riasztófegyvert, több mint 18 millió forintot, valamint telefonokat, laptopot. A rendelkezésre álló adatok alapján a díler az elmúlt két évben árulta a drogot.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a férfit kábítószer-kereskedelem bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként. V. Bence nem tett vallomást, a zuglói rendőrök őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság elrendelt.

Rovatok