Index Vakbarát Hírportál

Az utcán nyomták ki a szemét egy székesfehérvári férfinak

2022. november 18., péntek 09:19

Elveszítette egyik szemét Kovács László, művésznevén Picasso, akit sokan ismernek Székesfehérváron. A szobafestő-mázolóra november közepén támadták rá a városban, egyszerre öten verték-rúgták a férfit, írta meg a Blikk.

Kovács László súlyos sérüléseket szenvedett a helyszínen, az egyik szemgolyója kiugrott a helyéről, az orvosok már nem tudtak segíteni a sérült látószerven. A kórházban lábadozó sértett azt állítja, egy cigiért nyomták ki a szemét a támadók.

„Bárcsak lett volna nálam egy dobozzal. Talán megúsztam volna ezt a verést, bár a barátaim azt mondják, akkor is kaptam volna, a támadók alighanem mindenképp verekedni akartak” – nyilatkozta a szobafestő, aki a pofonoktól elesett, de akkor sem hagyták őt békén, amikor már a földön feküdt.

„A verés után csak arra emlékszem, hogy vonszolnak, behúztak a bokrok közé, majd órákig feküdtem eszméletlenül. Mikor felébredtem, azt hittem, rám ragadt valami, de a szemem lógott ki. A munkaadóm, Tibor talált rám reggel, amikor keresni kezdett” – tette hozzá a férfi a lap kérdésére.

Rovatok