Index Vakbarát Hírportál

Betört a kocsmába a szápári férfi, pedig már szomjas sem volt

2022. november 18., péntek 15:32

Egy szápári férfi alkoholt akart lopni a helyi kocsmából, amikor azonban észrevette, hogy zárva van, egy kőműveskalapáccsal betörte az ajtót.

Az eljárás adatai szerint 2022. szeptember 12-én 22 óra körül egy szápári férfi be akart menni a helyi kocsmába, hogy szeszes italt lopjon. A vendéglátóhely ajtaját zárva találta, ezért egy kőműveskalapácsot vitt magával, és betörte a bejárati ajtó üvegét – írja a police.hu.

Az ezzel járó hangokra felfigyeltek a környéken lakók, és értesítették a tulajdonost, majd rendőrt hívtak. A szemmel láthatóan ittas férfi ekkor otthagyta a betört ajtót. Az egyenruhások gyors adatgyűjtés után a lakásáról előállították a 42 éves szápári lakost, akit szabálysértési értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség kísérletének elkövetésével gyanúsítottak meg.

Cselekményével mintegy hatvanezer forintos kárt okozott a kocsma üzemeltetőjének. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Rovatok