Index Vakbarát Hírportál

Akadálymentesen is kitölthető a nemzeti konzultáció

2022. november 20., vasárnap 10:54

Újra akadálymentesen tölthető ki a nemzeti konzultáció – írta közösségi oldalán a kiemelt társadalompolitikai ügyekben a miniszterelnök munkájának támogatásáért felelős miniszterelnöki biztos vasárnap.

Nyitrai Zsolt azt írta: Magyarországon csaknem 100 ezer vak és gyengén látó és több mint 60 ezer siket és nagyothalló honfitársunk él.

Hozzátette: fontos a kormány számára, hogy mindenki elmondhassa véleményét a meghatározó kérdésekben, ezért a brüsszeli szankciókról szóló nemzeti konzultációt is akadálymentessé tették.

A fogyatékosságügyi szervezetek és a kormány között folyamatos az együttműködés, ennek köszönhetően megvalósulhatott a közügyek akadálymentes gyakorlása is – mutatott rá.

Orbán Viktor már napokkal ezelőtt kitöltötte a nemzeti konzultációt, amelyről közösségi oldalán számolt be. A miniszterelnök először délelőtt posztolt egy fotót arról, hogy ő is kitöltötte a nemzeti konzultációt, majd délután egy videóval is jelentkezett. Utóbbiban először felhívta a figyelmet arra, hogy a konzultációt már interneten is ki lehet tölteni.

Rovatok