Index Vakbarát Hírportál

Minden fővárosi autós hétfő reggeli rémálma: hét autó ütközött az Árpád hídon

2022. november 21., hétfő 06:53

Tizenegy autó ütközött össze hétfő reggel Budapesten. Hét autó az Árpád hídon balesetezett, míg négy jármű a Gubacsi híd felüljárójánál ment egymásnak.

Budapesten az Árpád hídon hat, a Gubacsi híd felüljárójánál négy autó ütközött össze hétfőn kora reggel – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

Később, a rendőrség hivatalos oldalán azt írta: Eddig tisztázatlan körülmények között 2022. november 21-én 5 óra 39 perc körül Budapest III. kerületében, az Árpád híd Margitszigeti lehajtójánál hét autó ütközött össze. A rendelkezésre álló adatok szerint a balesetben egy ember könnyebben megsérült.

Az Árpád hídon a Budáról Pestre haladó irányban ütközött össze hét gépkocsi, amelyek közül az egyik a villamossíneken állt meg. A fővárosi hivatásos tűzoltók megkezdték a karambolos autók áramtalanítását. Az OKF közlése szerint a balesethez a mentők is kiérkeztek.

A budapesti Gubacsi híd előtti felüljárón, a XX. kerületből a XXI. kerület felé tartó irányban négy autó ütközött össze. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják az egyik járművet, valamint a közterület-fenntartó szakembereinek értesítését kérték – közölte az OKF.

Befejeződött a helyszínelés 

A balesettel érintett járművek forgalmi akadályt képeztek. Az érintett útszakaszon a járművezetőknek torlódásra kellett számítaniuk.

A rendőrség hétfő délelőtt 11 óra 21 perckor közölte, hogy a helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, így az érintett útszakaszon a forgalom zavartalanul haladhat. 

Rovatok