Index Vakbarát Hírportál

Kamion és kisteherautó ütközött az 52-es főúton, nagy a torlódás a főváros felé

2022. november 23., szerda 07:31

Élénk a forgalom több autóúton is Budapest felé, emiatt sok helyen torlódással kell számolni. Solt és Fülöpszállás között kamion ütközött, a műszaki mentés miatt időszakosan megáll a forgalom.

Több szakaszon is erős a forgalom a főváros irányába, így az M3-as autópályán a mogyoródi szakaszon, az M0-s autóúti csomóponttól befelé – írja az Útinform.

Sokan haladnak Dunakeszi térségében is az M2-es autóúton, az M0-s autóúti csomóponttól befelé. Hasonló a helyzet a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól befelé haladva.

Torlódás van a 11-es főúton is, a Leányfalu és Budakalász közötti szakaszon, ahogy a 31-es főúton Mende és Maglód térségében, illetve az 51-es főúton Dunaharasztinál.

Kisteherautó és kamion ütközött az 52-es főúton Solt és Fülöpszállás között, emiatt a 40-es kilométernél a fél útpályát lezárták. A műszaki mentés miatt időnként megállítják a forgalmat.

Három kilométeres a kilépésre várakozó kamionsor az M43-as autópályán Csanádpalotánál, a magyar–román határszakaszon. Az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, a 165-ös és a 167-es kilométerszelvények között a külső sávot dilatációjavítás miatt lezárták. A sávlezárás várhatóan két hétig lesz érvényben.

Rovatok