Index Vakbarát Hírportál

Két hónapos jogosítvánnyal karambolozott egy 17 éves fiú

2022. november 24., csütörtök 11:09

Friss jogosítvánnyal karambolozott egy 17 éves fiú Bakonyszombathelyen. Nekiütközött egy előtte haladó autónak, majd megállás nélkül elhajtott a helyszínről szerda este.

Csupán két hónapja volt jogosítványa annak a 17 éves fiúnak, aki Bakonyszombathelyen balesetet okozott, majd elhajtott a helyszínről.

Egy férfi tett feljelentést a Kisbéri Rendőrkapitányságon november 24-én reggel – írja a rendőrség honlapján. Elmondta, hogy nem sokkal korábban Bakonyszombathelyen közlekedett autójával, amikor hátulról nekiütközött egy szürke színű gépkocsi, majd megállás nélkül elhajtott.

A sértett vezető lélekjelenlétének köszönhetően el tudta kerülni, hogy felboruljon autójával, és azonnal a rendőrségre hajtott.

A térfigyelő kamera felvétele alapján a rendőrök azonosították az okozó autó tulajdonosát, akit felkerestek. Kiderült, hogy a járművet a környékbeli 17 éves fiú vezette, akinek két hónapja van jogosítványa. A fiatal elismerte, hogy ő okozta a balesetet, részére a rendőrök 50.000 forint pénzbírságot szabtak ki.

Rovatok