Index Vakbarát Hírportál

Lőszert találtak Ferihegy felé vezető úton balesetező autóban

2022. november 28., hétfő 09:04

Egy autó és busz ütközött össze a Ferihegy felé vezető úton, a balesetben két ember életét veszítette. A helyszíneléskor a rendőrség lőszereket talált a kocsiban, illetve abból kiszóródva.

Lőszereket találtak a rendőrök abban a kocsiban, amelyben ketten meghaltak vasárnap reggel a Ferihegyi úton történt balesetben – írja az rtl.hu.

Mint megírtuk, eddig tisztázatlan körülmények között egy autó és egy busz ütközött össze Budapest XVIII. kerületében, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton vasárnap reggel. Az elsődleges információk szerint a személyautóban két férfi életét vesztette. 

Egyelőre nem tudni, hogy az autó miért sodródott át a szemből érkező busz sávjába, amelynek sofőrje megpróbált lehúzódni, hogy az ütközést elkerülje, és nekivezette a járművet a szalagkorlátnak. A két Pest megyei férfi holttestét a tűzoltók emelték ki a roncsból, a buszban a sofőrön kívül senki nem sérült meg, nem szállított utasokat. 

A Híradónak a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya megerősítette, hogy a baleset helyszínén lőszereket találtak a helyszínelők. Mint írták, a „balesettel érintett gépkocsiban, illetve abból kiszóródva a rendőrök lőszereket találtak”, és mivel a két férfinak ezekre nem volt engedélye, ezért az ügyben lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés miatt nyomozást rendeltek el. Azt, hogy pontosan mennyi és milyen típusú lőszert találtak, egyelőre nem árulták el.

Rovatok