Index Vakbarát Hírportál

„Kár lenne bármilyen vita megrögzött hazudozókkal” – Kocsis Máté nemet mondott

2022. november 28., hétfő 14:47

Márki-Zay Péter, a hatpárti ellenzék volt miniszterelnök-jelöltje, Hódmezővásárhely polgármestere az amerikai támogatások ügyében hívta élő adásban közvetített vitára a Fidesz frakcióvezetőjét, de Kocsis Máté szerint kár lenne vitázni.

„A nyilvánosságra hozott titkosszolgálati jelentés semmilyen nemzetbiztonsági kockázatot nem tárt fel a Mindenki Magyarországa Mozgalommal kapcsolatban, éppen ezért Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa elnöke a téma kapcsán vitára hívja Kocsis Mátét, a Fidesz frakcióvezetőjét, hogy a további kérdésekről élő adásban, a széles nyilvánosság előtt, az adófizetők pénzéből fenntartott köztévében vitázzanak” – olvashattuk öt nappal ezelőtt a Mindenki Magyarországa Mozgalom közleményében. A Márki-Zay Péterékhez érkezett amerikai támogatás ügyéről itt írtunk részletesen.

Kár lenne bármilyen vita megrögzött hazudozókkal

írja Facebook-oldalán Kocsis Máté.

A Fidesz frakcióvezetője posztjában megosztotta Rákay Philip „Tetten értük a dollárbaloldalt” felütésű videóját, amelyről itt, az érintett szervezet erre érkezett reakciójáról pedig itt számoltunk be.

„Kocsis Máté válaszolt, hogy nem szeretne velem vitázni. Úgy tűnik, ő sem kíván már tovább blöffölni, és a titkosszolgálati jelentés feloldása után nincsenek további kérdései” – ez pedig Márki-Zay Péter válasza a Kocsis Mátétól érkezett visszautasításra.

Rovatok