Index Vakbarát Hírportál

Élénk a forgalom a főváros felé – mutatjuk, mire számítson, ha autóba ül

2022. december 6., kedd 07:21

Gázolás és baleset is nehezíti a forgalmat kedd reggel, a főváros irányába sok helyen torlódás alakult ki a szokásos útvonalakon.

Szalagkorlátnak ütközött egy tehergépkocsi az M0-s autóút keleti szektorán, az M5-ös autópálya irányába, a 63-as kilométernél. Emiatt a belső sávot lezárták, az arra közlekedőknek kisebb torlódásra kell számítaniuk – írja az Útinform.

Gyalogosgázolás történt a 2-es főúton, Vácott, a 33-as kilométernél, a Dunakeszi felé haladók útszűkülettel kell számoljanak.

Több helyen is torlódás tapasztalható a főváros irányába. Ez a helyzet az M3-as autópályán a Bagi és a Mogyoródi szakaszon, valamint az M0-s autóúti csomóponttól befelé.

Szintén lassú a haladás az M2-es autóúton, Dunakeszi térségében az M0-s autóút felé vezető oldalon, és a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól befelé haladva. Sokan próbálnak meg bejutni Budapestre a 11-es főúton, a Leányfalu és Budakalász közötti szakaszon, valamint a 31-esen Mende és Maglód térségében, illetve az 51-es főúton, Dunaharasztinál.

Aszfaltozás miatt lezárták az M0-s autóút déli szektorán, a 14-es kilométernél lévő 6-os főúti csomópont felhajtóágát az M5-ös autópálya felé vezető oldalon. Kerülni az M6-os autópálya-csomóponton keresztül, az Érd-kelet–Nagytétény csomópont–6-os főút útvonalon lehet.

Rovatok