Index Vakbarát Hírportál

Kiderült, milyen zenéket hallgat a karácsonyi készülődéshez Novák Katalin

2022. december 22., csütörtök 16:02

Pély Barna, Máté Péter, Cseh Tamás, Leonard Cohen és Enya – csak néhány előadó, aki nélkül Novák Katalin köztársasági elnök karácsonya nem lehet teljes. Mutatjuk, melyek az államfő kedvencei.

Önök milyen zenét szoktak hallgatni a karácsonyi készülődéskor? – tette fel a kérdést Facebook-oldalán Novák Katalin. A köztársasági elnök bejegyzésében a saját kedvenceit is megosztotta, mint kiderült: Spotify lejátszási listáján 29 dal van, köztük több magyar és külföldi klasszikus.

Az államfő szerint nincs karácsony Pély Barna, Máté Péter és Cseh Tamás nélkül, de örömmel hallgat ebben az időszakban Leonard Cohent, Enyát, Totót és U2-t is.

Novák Katalin már hetek óta karácsonyi lázban ég, december 18-án, advent negyedik vasárnapján is kitett egy ünnepi posztot.

Nem sokkal korábban az államfő a hadiárvákkal és családtagjaikkal készült a karácsonyra a Sándor-palotában, bejegyzésében azt írta: „Ilyenkor, adventben felerősödik az is, ami van: a jelenlét, a szeretet, a gyermekek adta öröm, és felerősödik a hiány is. Ezt pótolni nem tudjuk, de enyhíteni talán igen. Ma különösen gondolunk azokra, akik szolgálatban veszítették el szerettüket.”

Rovatok