Index Vakbarát Hírportál

Annyi baleset történt, hogy le kellett zárni az M5-ös autópályát Szeged felé

2022. december 23., péntek 11:00

Több közlekedési baleset miatt lezárták az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalát Balástya közelében péntek délelőtt – közölte a rendőrség honlapján.

Az első baleset reggel történt az M5-ös autópálya 148-as kilométerénél, Balástya közelében, ahol négy autó ütközött össze, és ketten megsérültek.

Később a feltorlódott kocsisor és a rossz látási viszonyok miatt az autópályán több baleset is történt; a sztráda 136, 135 és 131-es kilométerénél is ütköztek járművek.

A rendőrök a forgalmat az autópályáról a kiskunfélegyházi lehajtónál terelik le az 5-ös főútra. A járművek a sztrádára az M43-as autópálya csomópontjánál térhetnek vissza – írja az MTI.

Máshol is torlódásra kell számítani

Korábban az M1-es autópályán, Bicske térségében, Budapest felé a 39-es kilométernél is történt egy baleset. A helyszínelést befejezték, a sávzárás is megszűnt, de a torlódás még jelentős, több kilométeres.

Az M3-as autópályán Vásárosnamény felé, Hatvannál, az 52-es kilométernél kamionnal ütközött egy személyautó, a külső sávot lezárták, arrafelé is torlódik a forgalom – tájékoztatott az Útinform.

Rovatok