Index Vakbarát Hírportál

Dobrev Klára már rögtön elsején elkezdte a készülődést

2023. január 1., vasárnap 11:06

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) EP-képviselője évindító poszttal jelentkezett közösségi-oldalán, amelyben írt a múlt évről, valamint 2023-as terveiről is.

„Azok, akiknek dönteni kellett, másként döntöttek” – kezdte meg évindító Facebook-bejegyzését Dobrev Klára, aki első 2023-as posztjában elárulta, mit jelent számára a sikeres kormányzás:

Számomra a sikeres kormányzás azt jelenti, hogy a kormány akar és képes vigyázni az emberekre. A sikeres kormányzás nekünk azt jelenti, hogy a világ ezer veszélyétől képesek vagyunk megvédeni a az embereket. Képesek leszünk közösen jobbá, könnyebbé, biztonságosabbá tenni az életüket. Ma és holnap

– foglalta össze gondolatait a témáról.

A DK EP-képviselője szerint egyre többen ébrednek rá és ismerik fel, hogy a kormány becsapja őket, ehhez pedig az kellett, hogy egész Európában Magyarországon legyen a legmagasabb a pénzromlás.

Azért mutattam be szeptemberben Magyarország első valódi Árnyékkormányát, hogy közösen készüljünk a holnapra. Mert Magyarországnak felelős és szakértő kormányzásra lesz szüksége

– emelte ki Dobrev Klára.

A 2023-as évre ígéreteket is tett, méghozzá, hogy

Dobrev Klára ígérete szerint az „Árnyékkormány reményt és bizalmat hoz az embereknek, Magyarországnak, hogy jobb, könnyebb lesz az élet. Erről is fog szólni 2023.”

Emellett az EP-képviselő arról is írt, hogy ismét felkészülnek. Korábban politikai elemzőt kérdeztünk arról, vajon mire készül a DK. Nagy Attila Tibor az Index kérdésére úgy fogalmazott: nem könnyű megmondani, mert ezt ők maguk sem tudják, vagy titkolják. Valószínűleg tudni vélik, hiszen ma jött a hír, hogy felkészültek; az azonban továbbra is rejtély, hogy mire.

(Borítókép: Papajcsik Péter / Index)

Rovatok