Index Vakbarát Hírportál

Karambol miatt lezártak egy hidat Szegeden

2023. január 6., péntek 19:44

Lezárták Szegeden a Bertalan hidat karambol miatt péntek kora este – tudatta honlapján a katasztrófavédelem.

Az eddig ismert információk szerint három személyautó ütközött össze a 43-as főút belterületi szakaszán, a Bertalan hídon. A műszaki mentés idejére a hidat lezárták, a forgalom rendőri irányítás mellett halad. Aki teheti, helyben kerülhet, jelezte az Útinform.

A Délmagyar információ szerint négy ember sérült meg könnyebben a balesetben. Az incidens után hatalmas torlódás alakult ki a helyszínen.

Torlódásra kell számítani az M1-esen

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom irányába az erős tranzitforgalom miatt szakaszos lassulásokra, időszakos torlódásokra kell számítani Budapest és Hegyeshalom között.

A magyar–szlovák határszakaszon, az M15-ös autópályán, Rajkánál a kilépő kamionsor a Szlovákiában este 10 óráig érvényben lévő kamionstop miatt a leállósávon több kilométer hosszan torlódik, figyelmeztetett az Útinform.

A 6-os főúton a 173-as kilométernél, Zengővárkony és Mecseknádasd között egy menetrend szerint közlekedő buszjárat vadat gázolt. Az arra közlekedők sávzárásra és rendőri forgalomirányításra készüljenek, figyelmeztették az autósokat.

Rovatok