Index Vakbarát Hírportál

Több baleset is volt az M1-es autópályán, tizenöt autó karambolozott szombat reggel

2023. január 7., szombat 12:58

Egy óra alatt öt baleset is történt szombat reggel az M1-es autópályán, ahol összesen tizenöt autó rohant egymásba több különböző szakaszon: Hegyeshalom irányába a 25-ös, a 100-as, a 115-ös és a 130-as kilométernél is történt ütközés – közölte a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

Az MTI-nek elküldött tájékoztatás szerint Herceghalom közelében négy autó rohant egymásba a nagy forgalomban, majd a baleset miatt kialakult torlódásban másik két autó is ütközött. 

Bőny közelében három autó ütközött, Győr közelében szintén három autó karambolozott, ahogy Ikrénynél is – tette hozzá a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

Információik szerint egyik balesetben sem sérült meg senki, viszont több kilométeres torlódásokra kell készülni.

Közölték azt is, hogy az ünnepek után érezhetően erősödik a forgalom a gyorsforgalmi utakon keleti irányból nyugatra. A jelentős tranzitforgalom miatt a következő napokban az M3-as és az M5-ös autópályán Budapest irányába, az M1-esen Hegyeshalom felé kell lassabb haladással, hosszabb menetidővel számolni.

A kommünikében mindenkit arra kértek, tájékozódjon indulás előtt az aktuális forgalmi helyzetről, és számoljon nagyobb menetidővel, valamint közlekedjen óvatosan, fokozott figyelemmel.

Rovatok