Index Vakbarát Hírportál

Felborult egy autószállító az M1-esen

2023. január 8., vasárnap 17:38

Felborult egy autószállító jármű az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán vasárnap a Fejér megyei Óbarok térségében – közölte a katasztrófavédelem.

A helyszínre, a sztráda 42-es kilométeréhez a tatabányai hivatásos, valamint a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók vonultak ki, akik megkezdték a műszaki mentést. A rendőrség tájékoztatása szerint a balesetben senki sem sérült meg, a főváros felé a forgalom egy ideig a leállósávon haladt.

Az Útinform azt írta, hogy az ellenkező, Hegyeshalom felé vezető oldalon a bámészkodók miatt alakult ki jelentős torlódás.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság vasárnap 17 óra után azt közölte a rendőrség honlapján, hogy ismét járható az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldala Óbaroknál.

A forgalomkorlátozás még délután megszűnt, a forgalom ismét zavartalan Budapest felé is.

Az Útinform arról is tájékoztatott a honlapján, hogy az M1-esen Hegyeshalom irányába a 115-ös kilométernél, Győr elkerülő szakaszán négy személygépkocsi futott egymásnak. A sérült járművek már a leállósávon állnak, viszont a torlódás jelentős, több kilométeres.

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé az erős tranzitforgalom miatt Budapest és Hegyeshalom között továbbra is szakaszos lassulásra, illetve időszakos torlódásra kell számítani.

Rovatok