Index Vakbarát Hírportál

Belehajtott a folyóba egy férfi Tisztabereknél, nem élte túl

2023. január 10., kedd 18:45

A Tisztaberek közelében lévő Túr folyóba hajtott autójával egy férfi, az oka egyelőre ismeretlen. A jármű vezetője meghalt, a baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség.

2023. január 9-én délelőtt a Tisztaberek közelében lévő Túr folyónál egy gépjármű nyomait fedezték fel. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy nagy valószínűséggel egy autó a folyóba hajtott. 

A hatóságok átvizsgálták a folyószakaszt, és rövid időn belül megtalálták az elsüllyedt gépjárművet. A tűzoltók erőgép segítségével kiemelték a személygépkocsit, aminek az utasterében holtan találták a jármű vezetőjét. A 62 éves férfi családtagjai időközben az eltűnéséről tettek bejelentést a rendőrségen.

Mint kiderült, a férfi január 8-án délután Sonkád irányából tartott Tisztaberekre, ám tisztázatlan okból eredően nem az út vonalvezetésének megfelelően kanyarodott a hídra, hanem lehajtott a védőgátról, és a folyóba merült. A baleset körülményeit jelenleg a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság vizsgálja – írja a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Rovatok