Index Vakbarát Hírportál

Megöltek egy 83 éves nőt Borsodban, egy 14 éves fiú a gyanúsított

2023. január 18., szerda 08:22

Néhány óra alatt rendőrkézre került egy halálos bántalmazás 14 éves gyanúsítottja Csernely településen – közölte a rendőrség a Police.hu oldalon szerdán.

A rendőrök lakossági bejelentés alapján mentek ki kedden egy 83 éves nő lakására, ahol az asszonyt holtan találták. Mivel a nő halálával összefüggésben idegenkezűség gyanúja merült fel, azonnal megindították a büntetőeljárást és megkezdték a helyszíni szemlét – írták.

A nagy erőkkel megkezdett, intenzív és aprólékos nyomozás eredményeként a rendőrök még aznap este azonosították és elfogták azt a helybéli 14 éves fiút, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható – áll a közleményben.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint az elkövető 2023. január 16-án jelent meg idős ismerősének lakásán, ahol az elkövető és idős ismerőse között vita alakult ki, majd a gyanúsított bántalmazta a nőt, aki ennek következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának ügyészi indítványozására is – tudatták.

Rovatok