Index Vakbarát Hírportál

Reklámarc lett Orbán Viktor

2023. január 20., péntek 11:13

Orbán Viktor miniszterelnök és Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programsorozatot reklámozták közösen.

Navracsics Tibor területfejlesztési és uniós források felhasználásáért felelős tárca nélküli miniszter közösségi oldalán osztott meg egy fotót, amelyen Orbán Viktor miniszterelnökkel együtt látható, és egy táblát tartanak közösen. 

A táblán szereplő szöveg szerint 1 nap múlva kezdődik a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programsorozat, és az esemény Facebook-oldalán olvasható, hogy 2023. január 21-én Európa-szerte minden szem Veszprémre és a Bakony–Balaton régióra szegeződik.

Mint megírtuk, egész évben érdemes lesz Veszprémbe és a térségbe látogatni, de január 21–22-én olyan látványos összművészeti produkcióval kezdődik az Európa Kulturális Fővárosa év, hogy kár lenne kihagyni. A térségbe év végéig 2023 forintért utazhatunk, ugyanis kedvezményes menetjegyet vezetett be a MÁV-START.

„Az Európa Kulturális Fővárosa programév indulásával olyan időszak veszi kezdetét, amely minden itt élő és ide látogató számára új ajtókat nyit meg. Olyan ajtókat, amelyek gazdag kulturális kincseinkre, értékeinkre nyílnak. Arra a gazdag örökségre, amelyek évszázadokon, sőt évezredeken ívelnek át, és amelyek minden magyar ember számára büszkeséget jelenthetnek” – áll a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa bejegyzésében.

Rovatok