Index Vakbarát Hírportál

Újabb részletek derültek ki a budapesti taxis haláláról

2023. január 25., szerda 19:42

48 éves volt az a taxis, aki kedden rosszul lett és meghalt a Keleti pályaudvar közelében. Egy bulvárlapnak most több szemtanú is mesélt az esetről.

A minap számoltunk be a taxis haláláról. A férfi vezetés közben lett rosszul, és még félre tudott állni az autóval, de utána elvesztette eszméletét, és hiába próbálták újraéleszteni, meghalt. Feltételezések szerint halálát szívinfarktus okozhatta, de ezt még hivatalosan nem erősítették meg. 

Most a Borsnak számoltak be szemtanúk arról, hogy a mentősök egy órán keresztül próbálták újraéleszteni a férfit. Az egyik szemtanú azt mondta, hogy közben „hallani lehetett, mintha a kocsi üresben járna”.

Mikor megtudtuk, mi történt, mondtuk is, hogy valószínűleg, amikor rosszul lett, még kitolta üresbe a váltót, és kikormányozta a kocsit. Lehet, hogy ezzel életeket mentett meg. Egy hős volt az a férfi, ismeretlenül is minden tiszteletem az övé

– nyilatkozta a szemtanú. 

A Borsnak a férfi egyik ismerőse beszélt arról, hogy az áldozat még csak 48 éves volt. „Pityu remek ember volt, egy pici gyermek büszke édesapja, fantasztikus és keményen dolgozó ember” ~ mondta, hozzátéve, hogy már majdnem három évtizede taxisként dolgozott, szerette és tisztességgel végezte a munkáját.

Rovatok