Index Vakbarát Hírportál

Hatos karambol volt Enesénél

2023. január 25., szerda 06:50

Hat személyautó összeütközött az M85-ös autóút 8-as kilométerénél, Enese térségében, a Győr felé vezető oldalon.

Szerdán reggel, fél hatkor anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt az M85-ös autóút 8-as kilométerszelvényében, Enese térségében. A balesetben eddig tisztázatlan körülmények között hat, Győr irányába haladó személyautó ütközött össze.

A sérült járművek a teljes autóút bal pályatestét elfoglalják, így a Csorna felől érkezők a 10-es kilométerszelvénynél tudják elhagyni az autóutat. Az elsődleges információk szerint személyi sérülés nem történt a balesetben – olvasható a rendőrség honlapján.

Az Útinform tájékoztatása szerint a 22-es főúton, a tereskei elágazónál két személygépkocsi frontálisan ütközött össze. A 3-as kilométernél a főutat teljes szélességében lezárták. A forgalmat a rendőrség a Tereske–Szátok–Érsekvadkert útvonalon tereli el.

Az erős forgalomban a szokásos hétköznap reggeli torlódás tapasztalható a főváros irányába, többek között:

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, a Sajó áradása miatt forgalomkorlátozásokat vezettek be: a Muhi és Köröm közötti összekötő út két kilométeres szakasza nem járható, és a komp sem közlekedik. Szintén a megemelkedett vízszint miatt zárták le a Sajóörös és Kesznyéten közötti összekötőutat, a 4-es és 7-es kilométer között.

Sajóvelezd nyugati határában a vízátfolyások ellen homokzsákokkal védekeznek, emiatt a Királd felé vezető úton, a 7-es kilométernél csak egy sáv járható.

Zala vármegyében, vízátfolyás miatt lezárták a 74192-es jelű, Rédics határhoz vezető bekötőutat az 1-es kilométernél.

Rovatok