Index Vakbarát Hírportál

Orbán Viktor készül, fontos dátum közeleg

2023. január 29., vasárnap 09:30

2023. február 18-án, szombaton tartja meg Orbán Viktor miniszterelnök idei évértékelő beszédét – ezt erősíti meg ismételten az Orbán Viktor miniszterelnök által feltöltött videó. Közösségi oldalán egy trailerrel jelentkezett.

A Várkert Bazárban, február 18-án tartja meg évértékelő beszédét a magyar kormányfő – mondta korábban Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtótitkára.

Az ukrajnai háború, az energiaválság, az infláció és az uniós szankciós politika az utóbbi hónapokban mindig beszédtémát szolgáltatott a kormánypárti politikusoknak, várhatóan ezeket a témaköröket is érinti majd a miniszterelnök, akinek évértékelőjét nagy várakozás övezi.

Most egy újabb videóval jelentkezett Orbán Viktor közösségi oldalán, aki – úgy tűnik – nem akarja, hogy bárki lemaradjon mondanivalójáról.

Kövesse élőben itt, a Facebookon!

– szólította fel követőit a kormányfő.

Gyurcsány Ferenc korábban értékel

Mint arról korábban az Index beszámolt, a magyar politika legnagyobb ellenzéki pártjának a vezetője csaknem két héttel korábban tart évértékelőt. Gyurcsány Ferenc, a DK pártelnöke a Demokratikus Koalíció XIII. kongresszusán, a Budapest Kongresszusi Központban mondja el 19. évértékelőjét.

(Borítókép: Orbán Viktor 2022. április 1-jén. Fotó: Stiller Ákos / Bloomberg / Getty Images)

Rovatok